Buna fetelor,
Inainte de a ajunge acasa(joi) si a va putea scrie articolul despre Effaclar duo vreau sa imi spuneti parerea voastra despre urmatoarele randuri.
Mie-mi place foarte mult sa am grija ce mananc,dar stau si ma gandesc daca lucrurile pe care le citesc sau le aflu de la medici specialisti sunt adevarate.
Mi-ar face mare placere sa aflu si parerea voastra vizavi de cele scrise mai jos.
"Lipsa
sarii din sange!! Interesant,dar LOGIC.Aceeasi problema cu tensiunea
arteriala: inainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita
superioara a "normalului". Sa aiba aceeasi justificare? Va dezvaluim azi
o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si
ochii "prostimii". Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav
sanatatii !
Asta da avertisment medical! Ce înseamna exces nu ne explica însa nimeni!!!
La
prima citire, exces înseamna.prea mult, dar raportat la greutatea
fiecaruia !!! Între copilul de 20 de kilograme si adultul de 80 sau 120
de kilograme... e o marja de eroare foarte mare, ca sa
pronunti exces, sau sa
recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi. Între omul de la munte...
care bea apa puternic magnetizata si aproape pura si cel de la ses sau
de la oras care primesc apa cea mai infecta, cel de la munte va
"dizolva" si elimina mult mai repede chimicalele! Nu uitati ca nu suntem
la fel, ca nu avem aceeasi grupa sanguina, ca difera si RH-ul -
purtatorul de oxigen din sange! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH
negativ) altii, cei mai multi, au Fierul (RH pozitiv)! Nu uitati ceea ce
multi vor sa ascunda:
- orice reactie a apei cu sarea produce... caldura!!! Iar sarea formeaza pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de... 11 000 de ori viteza transferului informational catre creier!!!
Mai simplu spus, lipsa sarii din sânge...prosteste!!!Intuitia îmi spune
ca asta este scopul lor real: sa devenim legume! La munca
si înapoi
acasa, la televizor.unde ni se repeta zilnic prostiile astea: excesul
de sare zahar si grasimi dauneaza
grav
sanatatii! Dar excesul de alcool, tutun si medicamente? De ce nu se fac
campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra
drogurilor ??? Nu este vorba de boala si moarte, mai ales în rândul
tinerilor?Ba da! Dar este vorba si de bani, de multi bani, atât de multi
încât viata copiilor si a tinerilor...nu mai conteaza!!! Este vorba de
profituri imense, accize si taxe! Si în fond este bine sa ai multe
"legume" în sistem ! Pentru ca legumele îsi platesc taxele la zi!
Amintiti-va! Ce face medicul prima data când ajungi în spital? Îti
schimba regimul alimentar: fara sare!!!! Adica taie legaturile
informationale cu creierul, ca sa poata trimite medicamentele peste tot
în corp. Amorteste creierul pentru ca altfel, acesta, ar reactiona
imediat la chimicalele administrate! Ar declansa
alergii!
Dar zaharul?
Zaharul
e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de
"clasicul" zahar alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul
natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de
zaharurile multiple din mierea de albine, naturala! Glucoza participa
direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adica a evolutiei.
Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din
zaharurile naturale! Si evolutia dv. Genetica!
Grasimile ?!
Sa
vedem ce spun studiile! Colesterolul ajuta la formarea membranelor
celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale si în
ovar!!! Colesterolul este
indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformarii de catre ficat
în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului, induse cu ajutorul
medicamentelor, duc la aparitia depresiei, comportamentului violent,
sinucidere, cresterea riscului de infarct miocardic si mai ales o slaba
functionare a sistemului imunitar. În trecut, cineva cu un regim
alimentar ce continea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL
(colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal.
Asta pâna când, cei de laOMS, au hotarât sa schimbe normele! Sa le coboare la 200! Imediat, au aparut 36 de milioane de "bolnavi", si 4,3 de miliarde de dolari pe an,
câstig, dintr-un foc!. Între vrajeala stiintifica a unora si intuitia
lui stramoseasca, ciobanul român a ales intuitia!... tot cu slanina,
pita, ceapa si palinca traieste! Nu face exces si traieste mult si
bine... cum ati vrea sa-si creasca altfel oile, sa lupte cu frigul, cu
ploile, cu lupii? Si toate astea pâna pe la 60-70 de ani... cu un cojoc
mitos de 40 de kilograme pe umeri si bâta în mâna?
Acum, trageti dvs concluziile.
APA.
*Ce face apa daca e bauta inainte de a manca si imediat dupa masa!*
Un
articol foarte bun. Nu doar despre apa calda dupa mancare, dar si
despre atacul de cord. Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in
timpul mesei,nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam *obiceiul lor* la masa.
Pentru cei carora le place sa bea apa rece, acest articol li seadreseaza direct.
Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa, dar apa rece
solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. Va incetini
digestia. Cand aceasta reactioneaza cu acidul, se va rupe si va fi
absorbita de*intestine* mai
repede decat mancarea solida.Trece in intestine si foarte rapid se
transforma in grasime si duce la *cancer*. Este cel mai bine sa se bea
supa fierbinte sau apa calda dupa mancare."
Voi ce parere aveti?
Zambiti,merita!
Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com
Translate this site
Bloguri:
Fasion district:
Cooking district:
Random
Architecture & Design
MMR Sudessa. Un produs Blogger.