Epilare definitiva-ep 6

By | 2/26/2012 05:13:00 p.m.
Buna!!!

     Astazi o sa va vorbesc despre cea de-a 6-a sedinta de epilare definitiva de care am avut parte acum cateva saptamani(mai exact 3 sambete) pe care am realizat-o la clinica SLIMART .
     Spre desosebire de celelalte postari pe care vi le-am pus la dispozitie,in aceasta va fi si o poza doveditoare a efectelor IPL-ului,care spun eu ca sunt din ce in ce mai vizibile.
     Pentru  ca in postarile trecute v-am descris cu de-amanuntul senzatiile pe care le traiesti cand esti " pe masa de operatie" si domna doctor iti spune sa te relaxezi,astazi o sa va spun ca nu mai aveti de ce va teme.Stiinta si specialistii de la SlimArt ofera de acum o epilare IPL fara durere,senzatii de ciupituri sau arsuri(cum va spusesem eu) pentru ca un nou aparat de epilare si-a facut loc in clinica,oferindu-ne confort si siguranta.
     A fost atat de placut sa nu mai simt ciupiturile obisnuite,incat nici nu mi-am dat seama cand a trecut intreaga sedinta.
    Si ca sa nu mai lungesc vorba,pentru ca sunt sigura ca este mult mai interesant sa vedeti "rezultatul" decat sa cititi :
     Credeti-ma ca mi-a fost greu sa astept sa creasca firele ramase,dar m-am gandit ca doar asa veti putea vedea efectele celor 6 sedinte.Numarul firelor ramase este la  ~ jumatate din numarul initial,si asa cum puteti observa si in poza spatiile goale sunt mult mai mari decat celelalte.
     Vreau sa va amintesc ca numarul optim pentru ca rezultatele totale sa fie vizibile este de 8-10 sedinte.Eu sunt foarte multumita de cum se prezinta zonele axiale pentru ca injumatatirea numarului de fire de par inseamna mai mult decat ma asteptam  sa vad la cea de-a sasea sedinta..
     Le multumesc specialistilor de la SlimArt pentru profesionalismul de care au dat dovada pe parcursul acestor 6 sedinte.

    Ce spuneti?Sunteti tentati de epilarea definitiva?


    
Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com