Epilare definitiva cu IPL

By | 10/16/2011 01:31:00 p.m.
Buna!
    Astazi va voi vorbi din nou despre epilare cu IPL.Am asteptat putin inainte de a va scrie pentru ca am vrut sa fiu sigura de ceea ce va voi spune.
    Im prima postare(de aici) va spuneam ca nu am reusit sa vad daca firele au picat sau nu,pentru ca la mare fiind ,a trebuit sa rad portiunile epilate.
    Acum va pot spune ca da,firele cad singurele ,iar cand cresc la loc ele sunt mai firave si cu o nuanta mai deschise.

    Despre ce vreau eu sa va vorbesc azi este faptul ca pielea reactioneaza diferit in fiecare particula a sa,motiv pentru care la mine jumatate din axila are firele groase si negre,iar cealalta jumatate are firele aproximativ blonde.
   Pentru ca eram destul de intrigata de faptul ca jumatate din axila mea era mai neagra decat cealalta jumatate am mers si am intrebat-o pe doamna doctor daca stie motivul pentru care se intampla asta.Mi-a raspuns ca efectul este mai mare asupra firelor aflare in perioada de crestere,si ca firele din partea mai "blonda" erau in perioada prielnica de epilare,in dezavantajul celor din jumatatea cealalta care erau deja maturizate.
   Daca ma intrebati pe mine,dupa 2 sedinte de IPL efectul este mai mult decat vizibil.Numarul firelor s-a imputinat vizibil,iar culoarea lor este mult mai deschisa.De-abia astept momentul in care nu o sa mai existe niciun fir.
   Daca doriti sa aflati mai mult despre epilarea definitiva accesati www.slimart.ro  si veti afla cam tot de ce aveti nevoie.Exact asa cum am spus si in prima postare,nivelul la care specialisti Clinicii SlimArt lucreaza este cu mult peste cel al saloanelor de cartier care nu respecta normele de igiena,dar mai ales nu au experti care sa va raspunda la orice fel de intrebare.
   Recomand cu caldura Clinica SlimArt datorita eficientei si profesionalismului de care dau dovada.
Daca va intereseaza sa testati eficienta epilatului prin tehnologia IPL va puteti inscrie completand formularul de aici .

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com