Epliare definitiva!

By | 9/01/2011 11:45:00 a.m.
Neata!
  Astazi este oficial prima zi de toamna,lucru care nu prea ma bucura,dar nu prea am ce face ,asa ca imi ramane doar sa ma resemnez.Am facut rost de filmuletele de la mare si de poze,eviednt,dar o sa va arat maine deoarece astazi vreau sa va vorbesc despre un lucru mult mai interesant:EPILAREA DEFINITIVA CU IPL(cu Lumina Intens Pulsata).
    Cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc specialistilor de la clinica Slim Art care s-au dovedit din nou a fi mai mult decat explerti in ceea ce fac,raspunzand la toate intrebarile mele care veneau sub forma unei avalanse.
     Eu am ales pentru epilarea definitiva zona axilelor,care pentru mine reperezinta cea mai mare provocare in materie de epilare deoarece am spectacole foarte des,si la spectacol nu te poti prezenta oricum,nu?eu nu sunt prietena cu lama sau cu crema de epilat asa ca singura solutie era epilatorul ,care-l folosindu-l  des ,pielea mea ajunsese sa-l urasca si sa se irite de fiecare data cand o epilam.
     Sa va vorbesc putin despre aceasta epilare definitiva.Primele mele intrebari au fost:Cat e de nociva?Doare?Cum se realizeaza?Unde se realizeaza? si mai erau cateva intrebari pe care nu mi le amintesc ,dar cand o sa o fac va voi spune.
Sa o luam cu inceputut: Primul lucru la care m-am gandit cand am intrebat cat de nociva e a fost cancerul la san,pentru ca zona axilei este mult mai mult decat apropiata de cea a glandelor mamare si m-am gandit ca se poate ca acestea sa fie afectate.Doamna doctor mi-a rapuns ca nu exista niciun caz de epilare definitiva care sa aiba ca reactii adverse vreo forma de cancer,asa ca nu exista aceasta posibilitate.Singurele posibilitati ale iritarii pielii sunt prurit,roseata,usturime,cam ca la epilarea cu ceara calda...hihi!
Daca doare pot sa va spun eu ca nu.Pisca,e ca si cum te-ai atinge de marginea cratitei incinse,decat ca nu  ramane urma de arsura.
Cum si unde se realizeaza:Clinica Slim Art pune la dispozitie medici specialisti care realizeaza aceasta procedura intr-un cabinet specializat,asa ca si riscul de a va imbolnavi dupa procedura sunt  de la foarte mici spre deloc.
     Acum ca am deslusit aceste mistere,care pe mine ma cam deranjau inainte de a ajunge la un  specialist pentru a ma ajuta sa le "elucidez",sa trec la procedura efectiva.Sedinta de epilare tine mai putin de 10 minute:Se saluta pacientul cu doctorul,se intinde pacientul pe pat,se intinde gelul asupra zonei care urmeaza a fi epilata,se foloseste aparatul pentru epilat cu IPL,se sterge gelul,se saluta pacinentul cu doctorul,se pleaca acasa fericit si multumit,asteptand sa cada firele:))
     Pentru un rezultat se necesita realizarea a 8-10 sedinte,acestea fiind realizate la o perioada de 4-5 saptamani,nu e ceva batut in cuie:ai nevoie de 10 sedinte.Ai nevoie de cate sedinte simte parul tau ca e necesar pentru a pica,pentru a se distruge radacinile.
Interdictii pe perioada epilarii:a nu se bronza zona care se doreste epilata,a nu se folosi RoAccutane sau Isotrexin.
   Trebuie sa mentionez ca persoanele blonde nu se pot bucura de aceasta procedura.Epilarea cu IPL tinteste  in mare parte pigmentul din firele de par.
   Eu am avut parte numai de o sedinta de epilare,dupa care am mers la mare unde evident a trebuit sa ma epilez,si deoarece nu am voie sa ma epilez cu aparatul am folosit lama de ras,asa ca nu am putut sa-mi dau seama daca a picat sau nu vreun fir.La urmatoarea sedinta sper sa observ si eu o diferenta.
O zi frumoasa va urez!
Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com