Closed!-My new GIVEAWAY-Pentru ca avem nevoie si de o placere lecturata!

By | 5/20/2011 08:34:00 p.m.
    Asa cum v-am spus in postarea anterioara,ma gandeam sa realizez un giveaway cu o carte din colectia Chic.Pentru ca nu am mai gasit nimic interesant la librarie din aceasta colectie(am dat azi o raita pe acolo.Hihi!),am optat pentru colectia Cocktail pe care editura Humanitas ne-o pune la dispozitie,noua,fetelor indragostite de viata.
    Aici aveti un citat din roman si doua dintre parerile cititorilor sai.Mie mi-a placut foarte mult,si cred ca o sa mi-o cumpar si pentru mine.Hihi!
    Prietenele mele mi-au vorbit foarte mult despre colectia cocktail a celor de la Humanitas,dar nu stiu de ce pana acum nu m-am avantat sa le citesc publicatiile.













Conditii de participare:
1.Sa fiti follower al blogului prin GFC (Gasiti in partea dreapta un butonas pe care scrie"Urmariti")
2.Sa dati "Like" pe facebook(Tot in dreapta,undeva sub banner)
3.Daca aveti blog,sa realizati o mica postare in care sa auntati acest giveaway.Daca nu aveti blog,distribuiti pe facebook.
Extra entries:
1.Sa adaugati adresa blogului meu in blogroll-ul vostru.(+1)
2. Sa trimiteti un email la cateva prietene(numatul este la alegere,dar preferabil ar fi minim 3) in care sa le vorbiti despre acest giveaway adaugand si link-ul postarii[acest email trebuie sa contina la CC si adresa: sudessasblog@yahoo.com].(+1)
3.Copiati codul  dintr bare(fara acestea): |  <a href="http://sudessa.blogspot.com/2011/05/my-new-giveaway.html" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/w3eFj.gif" alt='create your own banner at mybannermaker.com!' border=0 /></a><br /><a href="http://www.mybannermaker.com/">Make your own banner at MyBannerMaker.com!</a> |  pentru a il pune in sidebar(+1)
Dupa acestea,tot ce mai trebuie facut este sa  lasati un comentariu in care sa-mi spuneti ce si cum ati facut.

Giveaway-ul se termina pe 20 iunie,de azi intr-o luna!

Mult succes tuturor!


Zambiti,merita!