Toamna se numara noutatile Yves Rocher

By | 8/21/2017 03:00:00 p.m.
    Daca sunt niste noutati pe care le astept sunt cele de la Yves Rocher. Se tot incumeta oamenii astia sa ne intreaca asteptarile si sa inoveze pe toate planurile, iar in aceasta toamna tin stacheta sus, ca de fiecare data.
     Cel mai important pion al lansarilor Yves Rocher din toamna 2017 este noua apa de parfum "Oui a l'Amour" care mi-a trezit interesul inca de cand am vazut ambalajul. Am promis ca imediat cum o sa vina luna septembrie o sa dau o fuga intr-un magazin ca sa vad cum miroase.Ca sa fiu sincera caut un parfum pentru ziua cea mare, si am zis ca as putea sa ii dau o sansa sa ma insoteasca in ziua nuntii mele.
      Alaturi de acest parfum apare intr-o editie limitata si rujul Oui a l'Amour, un rosu intens si frumos, capabil sa complimenteze orice zambet.
      Daca am pornit si v-am vorbit deja despre noutatea olfactiva a toamnei, trebuie sa va anunt si faptul ca exista si o lansare de produse pentru corp, cel mai probabil care miroase demential. Eu iubesc produsele Yves Rocher pentru mirosurile in care ma invaluie de fiecare data cand le folosesc, iar acum ingredientul vedeta este Untul de Karite. Acesta este deja cunoscut pentru proprietatile sale emoliente asa ca intreaga gama, care cuprinde patru produse, este dedicata pielii uscate:
      Iar ultima lansare, dar poate cea mai asteptata de mine este cea a unor creme noi de maini. Vorbesc din punctul de vedere al unei persoane care cara dupa ea tuburi intregi de produs hidratant pentru maini. Evident ca preferata mea este Vanilie&Burbon, dar deja stiati asta!Avand doar 30ml de produs sunt ideale pentru a fi tinute in geanta, unde mai pui ca sunt doar 10 lei!
      Ce produse va fac cu ochiul?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com