Despre situatiile limita in vacanta!

By | 7/04/2011 11:18:00 a.m.
Buna!
Astazi am aflat sigur,sigur ca nu o sa merg la mare anul acesta,asa ca tot ce puteam face era sa ma uit la cateva peisaje.Printre peisajele adorabile pe care le-am gasit,si la cate am suspinat am gasit si un  "ghid despre cum sa te descurci in vacanta daca ti-ai uitat trusa de beauty".Unele sunt putin greu de indeplinit:sa gasesti malai,faina de grau....dar cred ca ne putem descurca.

Asta ne sugereaza cei de la elle.ro 
 1. Ti-ai uitat acasa crema anticelulitica? Foloseste zat de cafea. Maseaza-l pe zonele cu probleme, apoi impacheteaza-te intr-o folie de plastic si stai sub patura, timp de 15 minute. Foloseste obligatoriu cafea cu cofeina, nu decofeinizata.
2. Iata un remediu care promite o piele curata, hidratata, superba, in 10 minute: ai nevoie de o banana, zahar, sapun de fata, pasta de dinti, apa, faina, suc de lamiie, drojdie de bere si lapte. Toate se amesteca in portii egale. Se aplica pe fata 10 minute, apoi se indeparteaza cu apa calduta.
3. Ai petrecut cam mult azi noapte? Cremele pentru hemoroizi (se gasesc la orice punct sanitar) sint un remediu excelent pentru diminuarea pungilor de sub ochi.
4. Nu ai exfoliant? Amesteca o lingura de faina de malai si una de faina de griu si maseaza-ti corpul. E un exfoliant excelent, care lasa pielea stralucitoare.
5. Poti reduce roseata din jurul unui cos masindu-l cu felii de cartofi, timp de 10-15 minute.
6. Aspirina trateaza matreata. Dizolva 30 de aspirine in jumatate de ceasca de apa si o lingura de bicarbonat de sodiu. Amestecul spumos se aplica pe parul spalat, la radacina. Se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se indeparteaza prin pieptanare. Foloseste aceasta metoda zilnic, timp de o saptamina.
7.Pentru a scapa de petele rosii de pe fata (care anunta aparitia unui cos), si pentru a reduce inflamatia din zona, foloseste aspirina. Topeste seara 2 aspirine in 2 lingurite de apa, pina obtii o pasta omogena. Aplica pasta pe zona inflamata, fara a masa si las-o sa actioneze peste noapte. Dimineata spala-te cu apa calduta si machiaza-te ca de obicei.
8.Ori de cite ori ramii fara crema de fata, amesteca zahar cu ulei de masline si aplica mixtura pe fata, prin miscari circulare. Este recomandat persoanelor cu piele uscata.
9.Ai ramas fara deodorant? Foloseste suc de portocale proaspat stors. Imediat dupa ce te-ai spalat sub brat, maseaza zona cu suc de portocale. Lasa-l sa se usuce, apoi aplica un strat de pudra de talc (pentru bebelusi). Urmeaza alt strat de suc de portocale si inca unul de pudra de talc. Efectul dureaza o zi intreaga.
10. Vrei sa-ti intinzi parul? Deschide o bere de cu seara si las-o sa rasufle. Sau foloseste bere incalzita si racita. Spal-ti parul cu acest lichid si lasa-l sa se usuce…
11.Ti s-a ingrasat tenul si ai nevoie de o masca pentru fata: amesteca pasta de dinti, 3 linguri de apa si 1 lingura apa de gura, pina ce obtii o compozitie viscoasa, ca o smintina lichida. Aplica mixtura pe fata, dar evita zona ochilor. Curata fata si diminueaza cosurile.
12.Te-ai ars la soare, iar acum te cojesti? Iata un excelent gel exfoliant, care te va ajutra sa ai un bronz uniform pe tot corpul: sare grunjoasa, cenusa (indeparteaza petele) si ulei de masline. Maseaza-te pe tot corpul, inclusiv fata, timp de 15-20 de minute.
13.Ca sa scapi de pungile de sub ochi, datorate expunerii prelungite la soare, aplica in zona un strat de albus de ou. Efectul e uluitor: intinde ridurile si creaza un lifting natural.
14.Daca nimic din toate astea nu te-a convins, incearca trucurile lui Audrey Hepburn, singura femeie care, in ciuda ochilor prea apropiati, a nasului prea in vint si a siluetei prea fragile a fost adorata de toate generatiile: pentru a avea buze atragatoare, rosteste doar cuvinte frumoase; pentru a avea ochi stralucitori, incearca sa vezi doar binele din lume; pentru o silueta frumoasa, imparte-ti mincarea celor flaminzi; pentru a avea un par frumos, lasa in fiecare zi un copil sa se joace cu el; pentru a avea o tinuta frumoasa, gindeste-te ca nu esti niciodata singura. Nu uita ca oamenii, mai mult decit orice pe lume, mai mult decit casele, pomii sau masinile trebuie ingrijiti, curatati, renovati. Daca ai nevoie de o mina de ajutor, o vei gasi intotdeauna la capatul bratului tau. Pe masura ce imbatrinesti, vei descoperi ca ti s-au dat doua miini cu un scop precis: una ca sa te ajuti pe tine, alta ca sa-i ajuti pe ceilalti. Frumusetea unei femei nu sta in hainele pe care le poarta, in trupul pe care-l imbraca sau in felul in care-si piaptana parul. Frumusetea i se citeste in ochi, pentru ca sint drumul catre inima, acolo unde locuieste dragostea. Frumusetea unei femei nu sta in trasaturile fetei, ci in sufletul ei. |n grija pe care o poarta, in pasiunea cu care traieste. Si toate acestea cresc o data cu virsta.

Sper ca o sa va ajute aceste sfaturi in vacante.
Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com